Bahasa: EN | 中文 | BM |

Mengenai KamiGENOL FOODS SDN BHD diasaskan pada 2015, telah memperoleh reputasi terbilang sebagai pengilang OEM yang diperakui Halal, terkenal kerana menghasilkan produk makanan kesihatan yang berkualiti tinggi.

Kami pakar dalam formulasi produk dan mengikut keperluan khusus dan keutamaan pelanggan kami, memastikan setiap produk siap mencerminkan komitmen kami yang tidak berbelah bagi untuk kecemerlangan. Setiap produk dirumus dengan teliti oleh pasukan profesional kami yang berpengalaman untuk memastikan konsistensi dan keberkesanan.

GENOL FOODS SDN BHD menyediakan penyelesaian bersepadu sehenti untuk kerjasama mudah - daripada perumusan kepada logistik, menjadikan anda bebas untuk fokus pada strategi jualan dan pemasaran anda. Kami menyampaikan produk unggul supaya anda boleh berjaya dalam pasaran dengan yakin.


 

Maksud Di Sebalik “GENOL”
"GENOL" bermaksud "Kecemerlangan Global dalam Kehidupan Berkhasiat dan Organik," cerminan nilai teras kami dan asas visi kami dalam menyediakan penyelesaian produk yang berkhasiat dan organik.

Misi
Untuk memperkasakan masa depan yang lebih sihat melalui penyelesaian makanan semula jadi, inovatif dan dipacu teknologi. Kami berbangga dengan rumusan proprietari kami yang menggalakkan kesejahteraan keseluruhan, sentiasa berusaha untuk penambahbaikan untuk memenuhi keperluan pelanggan kami yang dihargai.

Visi
Visi kami adalah untuk menjadi peneraju dalam pembuatan OEM, menjalin perkongsian yang kukuh, dan menyampaikan komitmen terhadap kualiti, keselamatan dan kepuasan pelanggan, yang meningkatkan kesejahteraan pengguna di seluruh dunia dan menetapkan penanda aras baharu dalam industri makanan semula jadi.